Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Kids IQ gym!!!!!

     Είμαι πολύ χαρούμενη αυτές τις μέρες!!!
 Γιατί? Διότι μετά από πολύ κόπο, αγωνία, τρέξιμο αλλά και με πολύ αγάπη, πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο που είχε η αδερφούλα μου εδώ και δύο χρόνια, που γύρισε από τις σπουδές της στην Αγγλία.
Τελειώνοντας τις σπουδές Ψυχολογίας της ,είχε σαν όνειρο να δημιουργήσει ένα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ,όπου μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι αλλά και μέσα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες (μουσικοκινητική,θεατρικό παιχνίδι, χορός, γιόγκα κ.α.λ) να βοηθά τα παιδιά προσχολικής ηλικίας αλλά και  βρέφη στην εξέλιξη των νοητικών τους ικανοτήτων και εννοιών, που βοηθούν αργότερα να εργαστούν αποδοτικά στο σχολείο τους.
   Πω πω πω ,ενθουσιασμό που έχω .... εχθές λοιπόν είχαν την ευκαιρία πολλές μαμάδες να φέρουν τα παιδάκια τους στον χώρο ,που μόλις λίγες μέρες πριν ολοκληρώσαμε,  δωρεάν για δύο ώρες και να μας γνωρίσουν από κοντά.
  Να και μερικές φωτογραφίες ....

... εδώ είναι από το θεατρικό παιχνίδι...


....εδώ είμαι εγώ στο μάθημα της μουσικοκινητικής ...

.... εδώ από το παιχνίδι στα Αγγλικά...

....εδώ τα μωράκια μας παρακολουθούν κουκλοθέατρο..

   

.....την ώρα της ζωγραφικής....

....ε, και η αδερφή μου που έβγαλε και εκείνη το καλλιτεχνικό της ζωγραφίζοντας φατσούλες...




.....και τέλος τα δωράκια που έπαιρνε κάθε παιδάκι φεύγοντας...


....δικές μου δημιουργίες,

Ήθελα πολύ να μοιραστώ αυτή την χαρά μου και εύχομαι η προσπάθεια αυτή της αδερφής μου να πάει πολύ καλά . Θα είμαι δίπλα της !!!!!!!!!!!!!



3 σχόλια:

  1. Εύχομαι τα καλύτερα στην αδερφούλα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευθυμία μου εύχομαι καλή αρχή στην αδερφούλα σου!!! Είδα τις φωτογραφίες και μου άρεσε πάρα πολύ το περιβάλλον και όλες οι δραστηριότητες που έχετε βάλει! Τα δωράκια που έφτιαξες για τα παιδιά είναι καταπληκτικά και είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελάθηκαν από την χαρά τους!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι όλα να πάνε καλά στο νέο ξεκίνημα τις αδερφής σου!Τα δωράκια που ετοίμασες για τα πιτσιρίκια είναι τέλεια μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή