Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

" Βαρκούλα " ...βαρκούλα του ψαρά!!!

       Καλημέρα σας φίλες μου .....
από χθες το βράδυ έλεγα να κάνω την σημερινή ανάρτηση, αλλά τα καημένα τα μάτια μου δεν με κράταγαν άλλο!!!  Χαχαχαχα, είναι απίστευτο αλλά , κορίτσια,  στο ύπνο μου είδα ότι έφτιαχνα την ανάρτηση....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Το πρωί, πριν φύγει για την δουλειά ο αντρούλης μου ,του είπα για την " ανάρτηση " που έκανα στον ύπνο μου.... γέλαγε ο άνθρωπος !!!!!!
  Ήθελα να σας δείξω τόσο πολύ την" βαρκούλα" μου.... που θα ταξιδέψει σ' ένα νησί τόσοοοοοοο λατρεμένο.... την Λευκάδα!!!!!  Εκεί , θα τον περιμένει ένας μπόμπιρας...... που έχει τρελάνει κόσμο!!! Ένας μπόμπιρας, μιας πολύ καλής μου φίλης, που γεννήθηκε την Δευτέρα το βράδυ και από εκείνη την ημέρα όλοι .... μα όλοι σας λέω έχουν τρελαθεί με αυτό το μωρό!!!
   Το αστείο της υπόθεσης .... ο μπαμπάς πριν γεννηθεί ο μικρούλης ήθελε να πάει για ..... ναι ναι καλά καταλάβατε, για ΨΑΡΕΜΑ!!!!!
Τον πρόλαβε όμως ο μικρούλης.... έτσι αποφάσισα να του στείλω " βαρκούλα " dilivery με....καλή ψαριά..... για τον μπέμπη  χαχαχαχαχα  !!!!!!!




...... η ιδέα ήταν του αντρούλη μου, που με βοήθησε λίγο με την κατασκευή ....της βάρκας!!!!

Ελπίζω να σας αρέσει!!! Φιλάκια πολλά σε όλες σας!!!!!


8 σχόλια:

  1. αχ βρε κοπελια κανε με και εμενα ενα πες οτι τωρα γενηθηκα πλζ πολυ ωραιο σε περιμενω σπιτακι μου βεβαια εγω εχω μπισκοτα σημερα μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλοτάξιδη η βαρκούλα, μεούριους ανέμους και απαλά λικνίσματα , για να νανουρίζεται ο μπέμπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευθυμια μου ειδες ε; για σενα ηταν οτι επρεπε για δωρο χιχι
    ευχαριστω που εγινες μελος στο σπιτακι μου σε περιμενω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ε καλα εγω μετα απο αυτο θα ηθελα να κανω συνεχεια τετοια παιδικα πραγματα σε περιμενω σπιτακι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευθυμία μου, καλώς σε βρίσκω! Έχεις φτιάξει ένα ζεστό και χαρούμενο σπιτάκι, που θα το επισκέπτομαι συχνά! Σ'ευχαριστώ και για το γλυκό σου σχόλιο!
    Η βαρκούλα φανταστική ιδέα, πολύ πρωτότυπο δωράκι!
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραίο δωράκι...Σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις...Να είναι τυχερός ο μικρούλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευθυμία μου καλώς σε βρήκα στο σπιτάκι σου, από μια βολτούλα που έκανα είδα οτι οι δημιουργίες σου είναι υπέροχες και γεμάτες αγάπη!!!Η βαρκούλα πολύ πρωτότυπη και γλυκιά ότι πρέπει για μωράκι!!!Μπράβο!!!Καλή σου μέρα φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή