Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

Η Πρώτη Ανάρτηση του 2013!!!

  Καλή Χρονιά με Υγεία και Αγάπη!!!

Το 2013, να έχει για όλο τον κόσμο  ,στιγμές αγάπης ,ευτυχίας ,ευγνωμοσύνης ,αλληλεγγύης και ...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας!!!

Οι γιορτές πέρασαν , ευχές  ,γλυκά ( δεν συζητάμε το τι φάγαμε...) δωράκια , επισκέψεις σε φίλους ,συγγενείς και βαφτιστήρια ,τραπέζι Χριστουγέννων στην Πεθερούλα , τραπέζι Πρωτοχρονιάς στην Μαμά ,του Αγίου Βασιλείου γιορτή στο σπίτι ( είχα γενέθλια , γιόρταζε και ο αντρούλης μου όλα μαζί...χαχαχαχαχα)  Ήταν όλα όμορφα, περάσαμε  οικογενειακά  τις γιορτές και μαζί με αγαπημένα πρόσωπα. Παρόλο μια στενοχώρια που περάσαμε ,λέμε "Δόξα το Θεό " που είμαστε καλά και αυτό  μόνο φτάνει!!!!!!!!!

Μετά από απουσία και ενώ σας είχα υποσχεθεί να σας δείξω τα γουράκια μου στολισμένα ,ήρθε ο μπλόγκερ να μου κάνει σαμποτάζ.......ναι ,ναι δεν ήθελε να βάλω ούτε μία φωτογραφία!!!!!!!!
Αλλά, είπαμε άμα πάρω φόρα εγώ..... δεν με κρατά τίποτα!!!!!!
Το πρόβλημα δεν μπόρεσα να το λύσω, απλά ανεβάζω φωτογραφίες από με το HTML !!!!!
.... και όχι ένα , δυο ,τρία αλλά εκατόν τριάντα mini σπιτάκια που πήγαν σ'ένα σχολείο ,που ο σύλλογος γονέων τα έκανε δώρο στα παιδιά του σχολείου!!!!!!!!Σας φιλώ και εύχομαι όλος ο κόσμος να είναι καλά και να έχει πάνω από όλα εμπιστοσύνη στον Θεό 
κάποια στιγμή τα πράγματα θα πάνε πιο καλά!!!!!!!