Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Μουσικό βραβείο!!!!!

  Καλημέρα σας, εύχομαι να είστε όλες καλά και να περάσατε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!!
Καλή εβδομάδα να έχουμε !!!!
Αυτές τις μέρες η Αγαπημένη μου Βάσια, μου χάρισε ένα πολύ γλυκό μουσικό Βραβείο!!!!!



  Η Μουσική, είναι μία από τις μεγάλες μου αγάπες και για τον λόγο αυτό, την σπούδασα!!!
Δεν θυμάμαι την ζωή μου χωρίς μουσική, από μηνών ο πατερούλης μου,όταν έπαιζε στο πιάνο ,του έκανε μεγάλη εντύπωση η προσοχή που έδειχνα !!!!
Ξεκίνησα το πιάνο σε ηλικία 5 ετών και αυτό ήταν ..........μετά θυμάμαι να με παρακαλάνε να σταματήσω διότι υπήρχαν και ώρες ησυχίας ....χαχαχαχαχα!!!!!
  Λοιπόν για να μην σας κουράζω, ακούω όοοολα τα είδη μουσικής  και μάλιστα έχω και την κατάλληλη ώρα που θα ακούσω το κάθε είδος......
Είμαι, τυχερή που ο Βασίλης μου ακούει πολύ μουσική και όλα τα είδη και εκείνος!!!!

Σήμερα ,το παιχνίδι λέει να σας πω τα  5 αγαπημένα μου τραγούδια.......μμμμμμμμ.......πολύ δύσκολο για μένα......
Δεν ξέρω αν σας έχει συμβεί, κάποιες σημαντικές στιγμές της ζωής σας ,να έχουν σημαδευτεί μαζί με κάποιο τραγούδι .............  σ' εμένα Πάντα!!!!!!!!!!
Τυχαίο ...... δεν νομίζω!!!!!!
Η Μουσική με ακολουθεί παντού!!!!

Επειδή λοιπόν τα αγαπημένα μου είναι πάααααρα πολλά, θα σας πω για κάποια που συνόδεψαν και σημάδεψαν στιγμές της δικής μου ζωής........

    1.  Το " Σε ερωτεύομαι " του Κότσιρα , ήταν το τραγούδι που μου αφιέρωσε, την πρώτη κιόλας εβδομάδα γνωριμίας μας, ο Βασίλης !!!
 Είχαμε πάει στην Συναυλία του Γιάννη Κότσιρα, γιατί του είχα πει ότι μ' αρέσει πολύ!!!!!!!!!!


   2.  Το "Να μ' αγκαλιάζεις για να σε αισθάνομαι" μου το τραγούδησε στον αρραβώνα μας.......... μεγάλη υπέρβαση , να τραγουδήσει μπροστά σε κόσμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


     3.  Το " Μέχρι το τέλος του κόσμου" του Ρέμου, το ζήτησε στην δεξίωση του γάμου μας την ώρα που κόψαμε την τούρτα!!!!!!!
 Βλέπετε πάντα τον ρώταγα "μ' αγαπάς???"   η αλήθεια είναι ότι από τότε ....δεν τον ξαναρώτησα χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!


...... 4.  Και για τέλος το "Βαλς του γάμου" που το χόρεψα με τον πατερούλη μου στο γάμο μου και που με πήραν τα κλάματααααααα.....άστε τα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


     5.   Το " Ci parliamo da grandi"   του Eros Ramazzotti!!!!!!!  
 Επιλέξαμε αυτό το τραγούδι να παίζει, στην δεξίωση του γάμου μας , όση ώρα έπαιζε ένα σποτάκι με  φωτογραφίες μας και ήταν αφιερωμένο στους γονείς μας!!!!!!!!



   Το Μουσικό Βραβείο θα το χαρίσω ....                                                                                              
στην φίλη μου   Μαρία Προϊμάκη , στην  φίλη μου  Ευγενία   , στην  φίλη   μου     Μάγια  , στην φίλη μου Κατερίνα  και στην φίλη μου    Ανεράιδα!!!!!


Φιλάκια πολλά σε όλες και όλους και Καλή Εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!!

5 σχόλια:

  1. Ευθυμια μου σε ευχαριστω για το βραβειο...τα τραγουδια σου υπεροχα...φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γεια το μουσικό βραβείο Ευθυμία μου!!! Λατρεμένος ο Κότσιρας!!! Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω παίξει, αλλά σε ευχαριστώ πολύ που με θυμήθηκες.....πάντα αγάπη εύχομαι και πάντα θετικά συναισθήματα, όπως αυτά που αποπνέει η ανάρτησή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ κούκλα μου χαρίζεις και σε εμένα αυτό το ξεχωριστό βραβείο!!! <3<3<3<3<3 σου στέλνω πολλά φιλάκια απο μένα και πάρα πολλά γατοφιλάκια απο τον μπέμπη!!!!!!!!!!!το 2ο τραγούδι του Κότσιρα είναι απο τα αγαπημένα μου (απο Κότσιρα)!να περνάς υπέροχα καλή μου!!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έφη μου έκανα ανάρτηση και έπαιξα και το μουσικό παιχνίδι ,έγραψα και για το βραβείο που μου έδωσες!!πάρα πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή