Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Η Πρώτη Ανάρτηση του 2013!!!

  Καλή Χρονιά με Υγεία και Αγάπη!!!

Το 2013, να έχει για όλο τον κόσμο  ,στιγμές αγάπης ,ευτυχίας ,ευγνωμοσύνης ,αλληλεγγύης και ...ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας!!!

Οι γιορτές πέρασαν , ευχές  ,γλυκά ( δεν συζητάμε το τι φάγαμε...) δωράκια , επισκέψεις σε φίλους ,συγγενείς και βαφτιστήρια ,τραπέζι Χριστουγέννων στην Πεθερούλα , τραπέζι Πρωτοχρονιάς στην Μαμά ,του Αγίου Βασιλείου γιορτή στο σπίτι ( είχα γενέθλια , γιόρταζε και ο αντρούλης μου όλα μαζί...χαχαχαχαχα)  Ήταν όλα όμορφα, περάσαμε  οικογενειακά  τις γιορτές και μαζί με αγαπημένα πρόσωπα. Παρόλο μια στενοχώρια που περάσαμε ,λέμε "Δόξα το Θεό " που είμαστε καλά και αυτό  μόνο φτάνει!!!!!!!!!

Μετά από απουσία και ενώ σας είχα υποσχεθεί να σας δείξω τα γουράκια μου στολισμένα ,ήρθε ο μπλόγκερ να μου κάνει σαμποτάζ.......ναι ,ναι δεν ήθελε να βάλω ούτε μία φωτογραφία!!!!!!!!
Αλλά, είπαμε άμα πάρω φόρα εγώ..... δεν με κρατά τίποτα!!!!!!
Το πρόβλημα δεν μπόρεσα να το λύσω, απλά ανεβάζω φωτογραφίες από με το HTML !!!!!








.... και όχι ένα , δυο ,τρία αλλά εκατόν τριάντα mini σπιτάκια που πήγαν σ'ένα σχολείο ,που ο σύλλογος γονέων τα έκανε δώρο στα παιδιά του σχολείου!!!!!!!!



Σας φιλώ και εύχομαι όλος ο κόσμος να είναι καλά και να έχει πάνω από όλα εμπιστοσύνη στον Θεό 
κάποια στιγμή τα πράγματα θα πάνε πιο καλά!!!!!!!






10 σχόλια:

  1. καλη χρονια Ευθυμια!!!!!!!!!!!!τα γουρια σου ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!!!!!!και του χρονου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα γούρια σου είναι υπέροχα. Καλή χρονιά να έχεις. Κάθε εμπόδιο για καλό.:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευθυμία μου !!! τι υπέροχα που είναι τα σπιτάκια!!! τέλεια δουλεμένα με φαντασια καιπολύ μεράκι....επίσης υπέροχη η εικόνα για τα εκατο τριάντα σπιτάκια..χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου !!!!Φιλάκια πολλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ ομορφα και γουστοζικα τα σπιτακιααα!να σου ευχηθωωω να εισαι παντα καλα και να εχεις μια πολυυυ δημιουργικη χρονια!καλη εβδομαδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή Χρονιά και σε σένα 'Εφη μου....τελικά είσαι κι εσύ πολύ χρυσοχέρα. Τί θα γίνει βρε παιδί μου με τόσα ταλέντα στη γειτονιά μας. Χαίρομαι που πάρα πολλές νέες κοπέλες σαν και σένα βρίσκουν χαρά και ισορροπία στις χειροτεχνίες. Συγχαρητήρια για όλα....και σου στέλνω τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έφη μου τα γουράκια σου είναι πανέμορφα εξαιρετική δουλειά και οι φωτογραφίες υπέροχες!!!Μπράβο!!!Φιλάκια και καλή δημιουργική χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΗ ΜΟΥ!!!!
    ΤΑ ΓΟΥΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΑ.
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΟΚΕΡ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΛΑ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή χρονιά έφη μου!!Υγεία , ευτυχία, χαρά και δημιουργία!!!Χρόνια σας πολλά και για τα γεννέθλιά σου και την γιορτή του Συζύγου σου!!!Να εκπληρωθούν τα όνειρά σας!! Πανέμορφα τα γούρια σου!!!Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή χρονιά γεμάτη αγάπη!!!Χρόνια σας πολλά να είστε πάντα ευτυχισμένοι !!!!Τέλεια όλα τα σπιτάκια!!!!Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΦΗ!!!!!ΤΑ ΓΟΥΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή